PROGRAM: LUNI MIERCURI VINERI 10:00-16:00 MARTI SI JOI 13:00-19:00

PROTETICĂ DENTARĂ

Protetica dentara se refera la restaurarea dintilor prin lucrari fixe: fatete, coroane si punti, precum si prin lucrari mobile sau mobile: restaurari complete sau partiale, restaurari schelet cu sistem Special, protetica pe implanturi.

Când se folosesc protezele dentare?

Când am pierdut unul sau mai mulți dinți, o punte (pe dinții naturali sau pe implanturi) este o modalitate foarte bună de a înlocui spațiul. Dinții existenți sunt literalmente folosiți pentru a crea o „punte” care să înlocuiască dintele lipsă. Protetica dentara se refera la restaurarea dintilor prin lucrari fixe: fatete, coroane si punti, precum si prin lucrari mobile sau mobile: restaurari complete sau partiale, restaurari de schelet cu sistem Special, protetica pe implanturi.

Ce materiale folosim

Punțile dentare sunt realizate din ceramică sau porțelan de zirconiu. Zirconiul înlocuiește cu succes metalul din porțelanul topit cu coroane metalice și astfel culoarea restaurării este aproape aceeași cu culoarea naturală.Sponsorizat articol Găsiți ceva pentru toată lumea în colecția noastră de șosete colorate, strălucitoare și stilate. Cumpărați individual sau în pachete pentru a adăuga culoare sertarului pentru sock!

Când stomatologia estetică este o prioritate de top, în special pentru incisivii grav deteriorați, coroanele din porțelan de zirconiu sunt răspunsul pe care îl oferă clinica noastră. Zirconia dentara este si raspunsul pentru pacientii cu alergii la metale.

Tipuri de proteze dentare

Deși ar putea fi ușor la prima vedere să credeți că există mai multe tipuri de proteze, este ușor să le deosebiți odată ce înțelegeți rolul pe care îl joacă fiecare.

· Implanturi dentare – Când vine vorba de implanturi dentare, rolul lor poate fi ghicit doar privind numele. Acestea sunt implantate în osul maxilarului ca rădăcinile unui dinte și pot înlocui unul sau chiar mai mulți dinți.

· Coroană – O coroană care acoperă un singur dinte afectat sau face parte dintr-un pod unde coroană este plasată pe ambele părți ale protezei.

· Protezele dentare – Protezele dentare sunt parțiale și înlocuiesc dinți falși.

· Fațete – Fațetele sunt acoperiri subțiri care se așează deasupra dințiilor decolorați sau ciobiți pentru a le îmbunătăți aspectul estetic.

Free Consultation

Get An Appointment