PROGRAM: LUNI MIERCURI VINERI 10:00-16:00 MARTI SI JOI 13:00-19:00

IMPLANTOLOGIE

Edentația sau pierderea dinților este o problemă comună în rândul vârstnicilor, dar si printre cei tineri. În comparație cu perioadele trecutului în care ar fi fost destul de complicat să înlocuiți unul sau mai mulți dinți lipsă, stomatologia modernă oferă azi pacienților această posibilitate de a înlocui orice dinte lipsă.

Implanturile dentare sunt cea mai bună soluție pentru a înlocui unul sau mai mulți dinți lipsă. Tehnicile actuale fac posibilă implantarea unui dinte artificial indiferent de circumstanțele care duc la pierderea dinților naturali.

Componentele implanturilor dentare

· Şurub

· Bont

· Coroană

Șurubul sau implantul dentar în sine este o rădăcină artificială care este introdusă în os. Este baza dintelui și poate susține una sau mai multe restaurări (coroane).

Șuruburile pot fi din titan, aliaj de titan cu zirconiu sau ceramică. Implanturile pot fi folosite pentru a înlocui un singur dinte, pentru a susține coroane sau pentru lucrări protetice complexe.

Bontul creează o legătură între șurub și dintele artificial. Bonturi specifice pentru fiecare tip de implant. Este important ca acestea să fie originale, adică de la producătorul care a realizat șurubul, deoarece o adaptare slabă poate duce la inflamarea țesuturilor periimplantare sau la fractura bontului în timp.

Coroana este partea cosmetică a dintelui artificial. Este realizat intr-un laborator dentar, personalizat pe forma si culoarea dintilor naturali.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam quis dictum nunc, ut ullamcorper sem. Vestibulum at nisl bibendum, elementum ante in, aliquam arcu. Nunc dignissim, urna at dictum fringilla, diam dui tristique erat, et facilisis arcu mi ut ex. Sed consequat lacus ut velit sodales sodales.

Free Consultation

Get An Appointment