PROGRAM: LUNI MIERCURI VINERI 10:00-16:00 MARTI SI JOI 13:00-19:00

ESTETICĂ DENTARĂ

Această categorie cuprinde cele 3 tratamente:

· ALBIRE DENTARĂ

· DETARTRAJ

· SIGILARE

ALBIRE DENTAR

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam quis dictum nunc, ut ullamcorper sem. Vestibulum at nisl bibendum, elementum ante in, aliquam arcu. Nunc dignissim, urna at dictum fringilla, diam dui tristique erat, et facilisis arcu mi ut ex. Sed consequat lacus ut velit sodales sodales.

Tot ce trebuie să ști despre procedeul de detartraj.

Igiena bucală este îndepartarea bacteriilor și tartrului care se acumulează pe dinți în timp, procesul se realizează prin detartraj, periaj profesional și Air Flow. Mai jos vom explica ce presupune acest proces alături de alte detalii.

Ce este tartrul dentar?

Dinții tăi sunt în mod regulat scăldat în saliva bogată în calciu și alte substanțe care îi protejează, dar în același timp tind să se acumuleze pe dinți sub formă de tartru. Tartrul are de obicei aceeași culoare cu dinții tăi și poate fi ușor ignorat, dar poate fi maro, expus și inestetic. Când se acumulează în cantități mari, va crea condiții pentru ca bacteriile să atace gingiile, tartrul este principala cauză a gingivitei și parodontozei.

Ce este detartrajul dentar?

Detartrajul este o curățare dentară mai profundă realizată prin curățare profesională, inclusiv îndepărtarea depunerilor de tartru de sub gingii, folosind un detartrant cu ultrasunete. Scopul detartrajului este curățarea bacteriilor și lustruirea dinților, lăsând o senzație foarte plăcută și o respirație proaspătă.

Cât durează procesul de detartrare?

Procesul de detartrare poate dura aproximativ 15 până la 60 de minute, în funcție de dimensiunea tartrului, dar și de starea dinților pacientului. Procesul de detartrare cu ultrasunete durează aproximativ 30 de minute, este mai rapid și mai ușor de efectuat decât metodele convenționale de detartrare.

DETARTRAJ

Sigilarea la copii și adulți este o procedură dentară care presupune aplicarea unei rășini pe smalțul dinților pentru a-l proteja de carii. Acest tratament preventiv, care este complet nedureros, este temporar, adică durează câțiva ani și vizează doar molarii și premolarii care pot fi afectați de demineralizare sau carii. Această procedură este recomandată mai ales în cazul copiilor, care nu respectă bine regulile de igienă orală și, prin urmare, au mai multe șanse de a dezvolta carii. Am pregătit o listă de avantaje, dezavantaje, precum și indicații pentru această procedură stomatologică.

Free Consultation

Get An Appointment