PROGRAM: LUNI MIERCURI VINERI 10:00-16:00 MARTI SI JOI 13:00-19:00

CONSULTAȚIE

Chirurgia orală, cunoscută și sub denumirea de chirurgie a osului alveolar, este o ramură extrem de importantă a stomatologiei și include o serie de intervenții necesare pentru a trata eficient bolile bucale. Cele mai frecvente proceduri utilizate în chirurgia orală sunt:
Ce se întâmplă în timpul unui consult stomatologic?

În primul rând, trebuie să știi că un consult stomatologic înseamnă o evaluare a sănătății tale bucale. Prin urmare, în funcție de caz individual, medicul dentist stabilește un diagnostic al problemelor bucale identificate și recomandă un plan de tratament individualizat. Asadar, consultatia stomatologica are un rol foarte important in rezolvarea problemelor dentare deoarece atunci cand tratamentul nu este luat in serios, poate duce la un tratament incorect.

Cât de importantă este consultația medicului dentist chiar dacă nu simțiti niciun disconfort sau considerați că nu aveți probleme dentare?

Ar trebui să vă vedeți regulat medicul dentist de cel puțin două ori pe an, la fiecare 6 luni, indiferent dacă aveți sau nu probleme dentare. Consultația stomatologică în timp util vă poate ajuta să depistați din timp unele boli bucale. Tratamentul precoce al bolilor bucale este o metodă foarte bună pentru a evita disconfortul cauzat de afecțiunile dentare, costurile ridicate ale tratamentului pentru complicațiile orale și timpul de tratament mai lung. De exemplu, un consult stomatologic în timp util vă poate ajuta să detectați cariile dentare în stadiile sale incipiente, afectând doar smalțul și nu vă provoacă durere sau disconfort. Tratamentul pentru acest tip de carie este mai simplu, mai puțin costisitor și mult mai rapid decât tratarea cariilor dentare care au ajuns la nervul dintelui și au cauzat o infecție a pulpei.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam quis dictum nunc, ut ullamcorper sem. Vestibulum at nisl bibendum, elementum ante in, aliquam arcu. Nunc dignissim, urna at dictum fringilla, diam dui tristique erat, et facilisis arcu mi ut ex. Sed consequat lacus ut velit sodales sodales.

Free Consultation

Get An Appointment