PROGRAM: LUNI MIERCURI VINERI 10:00-16:00 MARTI SI JOI 13:00-19:00

CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARĂ

Chirurgia orală, cunoscută și sub denumirea de chirurgie a osului alveolar, este o ramură extrem de importantă a stomatologiei și include o serie de intervenții necesare pentru a trata eficient bolile bucale. Cele mai frecvente proceduri utilizate în chirurgia orală sunt:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam quis dictum nunc, ut ullamcorper sem. Vestibulum at nisl bibendum, elementum ante in, aliquam arcu. Nunc dignissim, urna at dictum fringilla, diam dui tristique erat, et facilisis arcu mi ut ex. Sed consequat lacus ut velit sodales sodales.

Procesul de extracție

În cazul in care pacientul este supus acestei operațiuni, este important să știe că poate să se bazeze pe experiența doamnei Dr. Dumbravă și că acesta este în totală siguranță și confort.

Procedura standard pentru extracția dentară este ca intervenția (sub anestezie locală) să se efectueze numai după o serie de examinări paraclinice precum radiografia sau tomografia computerizată. Imagistica ne oferă informații de bază despre poziția, forma și relația dinților cu alte structuri anatomice (nervi, sinusuri etc.).

În timpul recuperării după o extracție dentară – care poate dura câteva zile – pacienții pot experimenta un ușor disconfort. Pentru ca procesul de vindecare să fie cât mai confortabil posibil, prescriem fiecărui pacient medicamente analgezice, antiinflamatoare și antibiotice.

Free Consultation

Get An Appointment