PROGRAM: LUNI MIERCURI VINERI 10:00-16:00 MARTI SI JOI 13:00-19:00

DESPRE NOI

Ore de lucru

Bine ați venit la ADK DENT

Clinica stomatologică pe care vă puteți baza

Clinica ADK DENT a fost înființată de catre Dr. Alina Dumbravă și este localizată in Constanța. Doamna doctor este pregătită să vă ofere serviciile ei de specialitate pentru a vă trata și a oferi rezultate cu care să vă mândriți. Cabinetul este dotat cu echipament de înaltă calitate, care împreunate cu priceperea și pasiunea doamnei doctor se califică ca fiind unul desăvârșit.

Echipament endodontic
0%
Cabinet modern
0%
Finețe și atenție la detalii
0%
Personalul nostru

Echipa noastră de specialiști

Clinica ADK DENT a fost înființată în anul 2014 de către doamna Dr. Alina Dumbravă-Kimel și are ca scop oferirea de servicii stomatologice calitative într-un mediu primitor si curat.Oferind coliere populare pentru femei, cum ar fi pandantive, chokers și chain necklace. Cumpărați bijuterii dintr-o varietate de metale și pietre prețioase pentru a se potrivi cu orice ocazie

Suntem o echipă alcătuită din specialiști în acest domeniu și lucrăm cu cea mai mare pasiune pentru a vă convinge cu adevărat că stomatologul este atât medicul cât și prietenul vostru. Misiunea noastră este aceea de a elimina teama de stomatolog și de a vă reda estetica dentară și întreține sănătatea.

Dr. Alina Dumbravă-Kimel

Stomatologie generală & implantologie

Dumbravă Victoria

Assistant medical

Dr. Ahmet Burak Canefendic

Chirurgie dento-alveolară

Dobrin Mihaela

Tehnician dentar

Programează acum

Realizează o programare

Înregistrează programarea

Întălnește dentistul

Consultare

Tratament

Contact

Str. Caraiman nr.5, bl, MG2, sc.A