PROGRAM: LUNI MIERCURI VINERI 10:00-16:00 MARTI SI JOI 13:00-19:00

PARODONTOLOGIE

Tratament parodontoză ADK DENT

Paradontologia este o specialitate dentară care se ocupă de studiul și tratarea bolilor aparatului de susținere a osului, precum și a problemelor cosmetice ale gingiilor. Parodontita sau boala parodontala se refera la inflamarea tesuturilor de sustinere ale dintilor (gingival, os alveolar, ligament parodontal) cu distrugerea lor treptata si lenta.

De ce apare parodontita?

Cauza apariției sale nu este pe deplin cunoscută, un factor determinant este acumularea plăcii bacteriene la nivelul suprafețelor parodontale și dentare. Pe lângă placa bacteriană, există o serie de cauze locale (obturații inadecvate, proteze parțiale, aglomerare) și generale (genetică, fumat, diabet).

Forme clinice

În funcție de stadiul de dezvoltare, boala parodontală poate fi împărțită în: Gingivită (țesut parodontal superficial); Parodontita – inflamatie a tesuturilor profunde care sustin dintii.

Cum putem opri evoluția bolii parodontale?

Pentru a opri progresia bolii, vom viza declanșatorul. Adică vom efectua detartraj (instrumentare sau curățare) deasupra și dedesubtul marginii gingivale cu unde ultrasonice, instrumente manuale cu raclete parodontale, vom respecta instrucțiuni stricte de igienă strict pentru îndepărtarea plăcii bacteriene. Ca tratament adjuvant, vom folosi antiseptice, dezinfectante și terapia cu laser pentru a accelera vindecarea bolii parodontale.Vă recomandăm să cumpărați toothbrush preferată la prețuri super mici, cu transport gratuit și, de asemenea, vă puteți ridica comanda din magazinul de pe aceeași zi.

În același timp, pentru vindecare, este necesar să se elimine factorii de risc locali precum restaurările proaste sau materialele de obturație proaste. De asemenea, vom acționa asupra factorilor de risc comuni în consultație cu alți profesioniști (diabetologi sau cardiologi) și vom motiva pacienții să renunțe. Odată ce progresia bolii parodontale a început, pacientul va intra în faza de întreținere, adică va efectua inițial un control regulat la fiecare 3 luni, apoi va crește intervalul până la 6 luni pentru tratament, va monitoriza boala și va evita recidivarea bolii parodontale.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam quis dictum nunc, ut ullamcorper sem. Vestibulum at nisl bibendum, elementum ante in, aliquam arcu. Nunc dignissim, urna at dictum fringilla, diam dui tristique erat, et facilisis arcu mi ut ex. Sed consequat lacus ut velit sodales sodales.

Free Consultation

Get An Appointment